Zekeriyaköy’de hizmet veren Cheers, yeni konsept ve eğlence tarzı ile Devrim Atvur’la bu gece saat 21:00’de yeni sezona ‘Merhaba’ diyor.

Zekeriyaköy’de hizmet veren Cheers, 1 temmuz itibari ile yeniden kapılarını açtı. Kendine özgü konsepti ve eğlence tarzı ile fark yarattıklarını belirten işletme sahibi Şebnem Gürdem, "Misafirlerimizi yeniden ağırlayama başladık" dedi.

Sarıyer’in en gözde mekanlarından biri olan Cheers, adete Zekeriyaköy’ün buluşma noktası haline geldi. Kendine has tarzıyla her geçen gün renkli bir müdavim grubu kazanan Cheers, pandemi sonrası, müzik ve eğlence dolu gecelerde yeniden fark yaratacak.

GÜRDEM; "YENİDEN DOSTLAR İLE BİR ARADA OLMAK GÜZEL"

Mekanın işletmecisi Şebnem Gürdem, "18 aylık uzun bir hasretten sonra misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Müzik, sohbet ve eğlencenin bir arada olduğu samimi mekanımızda konuklarımızla yeniden hoşça vakit geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

LEZZET VE EĞLENCE BİR ARADA

Hafta içi her gün açık olan Cheers, eğlenceli ve keyifli saatler yaşatıyor. Gürdem, "Canlı müzik ve DJ performansı, özel geceler ve salı barı konseptimiz yeniliklerle devam edecek" diye konuştu.

Rezervasyon: 0533 604 72 03

GSM: 0212 202 71 01

Zekeriyaköy Mah. Migros Arkası Eğirsel Blok 7A/1

SARIYER POSTA GAZETESİ