Büyükdere Mahallesi'nde yaşayan binlerce vatandaş ve esnaf, Çayırbaşı Caddesi'nde İSKİ tarafından açılan çukurun kapatılmamasına tepki gösteriyor. Araç sürücüleri de çukur yüzünden maddi hasarların meydana geldiğini söyledi.

Yolun asfaltlanması esnasında 'gelişi güzel' çalışmalar nedeniyle yolda bir süre sonra göçükler meydana geldi. Durumu İSKİ'ye bildiren mahalle sakinleri, söz konusu problemin giderilmesini talep etti.

Çukuru kapatmadılar

Geçtiğimiz günlerde cadde üzerinde bulunan rögar kapağının yanında göçük meydana gelmesi nedeniyle İSKİ ekipleri duruma müdahale etmişti. Göçüğe yol açan sorunu gideren ekipler, açtıkları çukuru kapatmadan bölgeden ayrıldı. Ekiplerin çukuru önümüzdeki günlerde kapatacaklarını söylemesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmaması tepkilere neden oluyor.

Mahalleliden İSKİ'ye tepki!

Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, özellikle akşam saatlerinde çukuru görmeyen araç sahiplerinin çukura düştüğünü ve araçlarda maddi hasarın meydana geldiğini ifade etti. Yaklaşık 2 metre genişliğindeki çukurun kazalara da davetiye çıkardığını belirten Büyükdereliler, otobüslerin çukur nedeniyle yolda ilerlemekte zorlandığını ve trafiğin oluştuğunu vurguladılar.

Cadde üzerindeki diğer rögar kapaklarının yanında da göçüklerin meydana geldiğini mahalleliler, sorunun çözüme kavuşturulması için yetkililere çağrıda bulundu.

BİZİ TAKİP EDİN

Instagram: sariyerpostagazetesi

Twitter: sariyerposta