Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğü tarafından Büyükdere Balıkçılar Çarşısının yanındaki yola korkulukların yapımına başlandığını duyurdu. Yıllardır kavşaktaki yolun tamamında demir korkuluğun bulunmaması özellikle orada yürüyen görme engelli vatandaşların hayatını tehlikeye atıyordu.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak birçok kez gündeme getirdiğimiz yolda nihayet önlem alınıyor. Son olarak yaptığımız 'Büyükdere’deki o tehlike devam ediyor!' başlıklı haberimiz çok ses getirirken, Muhtar Ali Yazıcı'nın yoğun girişimleri sonucu İBB harekete geçti.

YAZICI'DAN İBB'YE TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan Yazıcı, "Yaptığımız 1-1788357 ve 1-39881091545 evrak numaralı müracaatlarımızda kazıklı yolumuzun bir tarafına kenar korkulukların yapıldığını fakat yolun karşı  tarafında kenar korkulukların  bulunmaması sebebiyle sahilde yürüyen vatandaşlarımız  için tehlikenin devam ettiğini, bu sebepten yolun diğer tarafına da demir korkuluklar koyulmasını talep etmiştik. Büyükşehir Belediyemiz müracaatımızı onayladı ve bugün çalışmalar başladı. Müracaatımızı dikkate alan Büyükşehir Belediyemize halkımız adına teşekkür eder, hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.

BENZER HABER: BÜYÜKDERE’DEKİ O TEHLİKE DEVAM EDİYOR!

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/sariyer-haberleri/buyukderedeki-o-tehlike-devam-ediyor-h60291.html

SARIYER POSTA GAZETESİ