Yalnızca Sarıyer'in değil, İstanbul'un farklı ilçelerinin de balık ihtiyacını karşılayan Büyükdere Balıkçılar Çarşısı, uzun bir sürenin ardından geniş kapsamlı bakıma alındı. Esnaf da yapılan çalışmadan oldukça memnun.

Yaklaşık 25 yıldır hizmet veren ve uzun bir süredir bakım yapılmayan Büyükdere Balıkçılar Çarşısı, yenileniyor. Çatısı yenilenen çarşı, çalışmaların ardından daha modern konsepti ile faaliyetlerini sürdürecek.

"DAHA MODERN BİR ÇARŞIDA HİZMET VERECEĞİZ"

Büyükdere Balıkçılar Çarşısı esnafı Emre Topçu, "Çarşımızın bazı eksiklikleri vardı. Özellikle yağmurlu havalarda çatımız akıtıyordu. Birçok yerde elektrik kabloları var. Her gün elektrik çarpılma riski ile karşı karşıyaydık. Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç çarşımızın yenileneceğini söylemişti. Önümüzdeki günlerde çok daha modern bir çarşıda hizmet vereceğiz" dedi.

"ŞÜKRÜ BAŞKAN SÖZ VERDİĞİ GİBİ ÇATIMIZI YENİLEYECEK"

Selçuk Topçu ise şunları söyledi: "Başkanımız Şükrü Genç döneminde bize ruhsatlarımız verildi. Daha önceki belediyeler bunu yapmamıştı. İBB geçtiğimiz yıllarda Sarıyer Belediyesi ile aynı partiden olmadığı için engel oluyordu. Şuan ise herhangi bir sorun yok. Şükrü Başkan söz verdiği gibi çatımızı yenileyecek."

SARIYER POSTA GAZETESİ