Covid-19 vaka sayısındaki artışın önüne geçmek ve salgının yayılımını azaltmak amacıyla 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağının ilk gününde, Maslak'ta uzun araç kuyrukları oluştu.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine toplantısı sonrası açıklanan tam kapanma kararı dün akşam saat 19.00'dan itibaren başladı.

KİLOMETRELERCE UZUNLUKTA ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Sokağa çıkma yasağının başlamasının üzerinden henüz 24 saat geçmemişken İstanbul'un birçok noktası ve Sarıyer'de ortaya çıkan tablo görenleri hayrete düşürdü. İstanbul'un en işlek ve yoğun bölgelerinden biri olan Maslak'ta sabah saatlerinden itibaren araç kuyruğu oluştu. Binlerce sürücü İTÜ-Ayazağa Metro İstasyonu önünden Hacıosman mevkiine kadar yoğun trafik oluştu. 

EK METRO SEFERLERİ BAŞLADI

İstanbul’da çalışmak zorunda olan vatandaşlar bu sabah yollara düştü. Araç trafiğinin yanı sıra metro ve tramvay hatlarında yaşanan yoğunluk dikkatlerden kaçmadı. Yoğunluk üzerine Metro İstanbul yaptığı açıklamada, "Hatlarımızda yaşanan yolcu yoğunluğu nedeni ile yoğun olan hatlarımızda ek seferler düzenlenmektedir" ifadelerine yer verildi.

SARIYER POSTA GAZETESİ