Mardin Nusaybin'de PKK'nın bomba imalat merkezi ele geçirildi. Örgütün burada hazırladığı bombaları Adana, İzmir, İstanbul ve Şanlıurfa'ya gönderdiği belirlendi.
Mardin Nusaybin'e bağlı Koruköy'de yapılanan PKK'lı teröristlerin köyün altına tüneller kazdığı belirlendi. Örgütün gerçekleştirdiği kanlı eylemlerde kullandığı bomba ve patlayıcıların burada hazırlandığı belirlenirken, eylemin yapılacağı şehre patlayıcı sevkiyatının da buradan yapıldığı tespit edildi.

AMANOSLAR'DA GİZLENİYORLAR

Sözde üst düzey yöneticilerin toplanma yeri olan ve örgütün akıl merkezi olarak nitelendirilen Koruköy'de alınan eylem kararları sonrası, sözde  Akdeniz açılım şehirlerinde yapılacak eylemler için Amanos Dağlarında gizlenen terörist grubu harekete geçiriliyor. Teröristlere eylemde kullanılacak bombaların gömüldüğü arazinin krokisi ile eylemin yer ve zamanı bildiriliyor. Hücre tipi yapılanan terör örgütünün Suriye sınırına yakın bir noktada yer alan Koruköy'de hazırlanan patlayıcıları şehirlere sevk eden grupla patlayıcıları hazırlayan teröristlerin arasında bağlantı kurmadığı da belirlendi.

http://www.sariyerposta.com