Geçtiğimiz günlerde Bahçeköy Lifepark’ta düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Bigfest İstanbul, Sarıyer’de büyük tepki çekti.

5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesi Bahçeköy Life Park’ta düzenlenen Bigfest sonrası yaşanan çevre duyarsızlılığı toplumun her kesimini kızdırdı.

Tepkisini sosyal medya da paylaştığı video ile gösteren Sarıyer Belediyesi, “Kimsenin doğaya bunu yapma ve yaşatma hakkı yoktur” dedi.

AK PARTİ SARIYER’DEN TEPKİ

Bigfest İstanbul sonrası AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tepki göstererek “Bahçeköy başta olmak üzere bazı vatandaşlarımızdan gelen şikayetler var. Biz etkinliğe ve konserlere karşı değiliz. Ancak Sarıyer’de kötü görüntü oluşmasına da izin verdirmeyiz” dedi

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bigfest İstanbul sonrası Sarıyer Kaymakamlığı ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Organizasyonun yapıldığı Bahçeköy Lifepark’ta kamera kayıtları incelemeye alındı.

ULAŞIM BÜYÜK SORUN OLDU

Lifepark'ta 2 gün süren konser kapsamında yolun her tarafına gelişi güzel çekilen araçlar nedeni ile Bahçeköy'de ikamet eden vatandaşlar, büyük sıktın yaşadı. İETT, konser sırasında güzergahını Fatih Orman yolunu kullanarak hizmet verdi.