ÖZEL HABER

Sarıyer’in tanınmış ailelerinden Osman Bayraktar’ın oğlu Kadir Yiğit Bayraktar, genç yaşında Londra’da kansere yenik düştü.

Geçtiğimiz yıl üniversiteden mezun olan Bayraktar, yüksek lisans yapmak için gittiği İngiltere’nin Londra şehrinde mücadele ettiği kanser hastalığına 24 yaşında yenik düşerek hayatını kaybetti. Bayraktar’ın genç yaşta vefat haberini alan ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.

Bir süredir tedavi gördüğü belirtilen Bayraktar’ın Kurban Bayramı için ailesiyle birlikte Türkiye’ye geldiği ve ardından tedavisi için yeniden Londra’ya döndüğü sırada durumu ağırlaşan Bayraktar, yapılan tüm müdahalelere rağmen geçtiğimiz Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da hayatını genç yaşta kaybetti. Bayraktar’ın cenazesinin ülkeye getirilmesi için tedavi süreci için 7 aydır Londra'da bulunan babası Osman Bayraktar tarafından gereken işlemler başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, işlemlerinin yetişmesi durumunda cenaze namazının 14 Eylül’de Cuma namazına müteakip Sarıyer Merkez Camii’nde kılındıktan sonra Sarıyer’de ki aile kabristanlığına defnedileceği ifade edildi.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.