Baltalimanı Mahalle Muhtarı Alihaydar Aslan, Baltalimanı Atık Su Ön Arıtma Tesisi'nin yanındaki yaklaşık 2 dönümlük boş araziyi yeşillendirip park olarak hizmete açılması konusunda yetkililere çağrıda bulundu.

Sarıyer'in birçok mahallesinde bulunan ve yapımı sonradan tamamlanan sosyal donatı alanları bulunurken, Baltalimanı Mahallesi'nde ise bu alanların sayısı yok denecek kadar az.

MUHTAR ASLAN'DAN İSKİ'YE ÇAĞRI

Mahallede çocukların oynayabileceği alanların olmadığını ifade eden Muhtar Ali Haydar Aslan, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na yaptığı açıklamada, İBB ve İSKİ'ye çağrıda bulundu. Aslan, "Projeyi çocuklarımız için istiyoruz" diye konuştu.

"ARAZİNİN YEŞİLLENDİRİP PARK YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ"

Arazinin İSKİ'ye ait olduğunu söyleyen Muhtar Aslan, "Mahallemize devasa bir yatırım kazandıran İSKİ'den bir talebimiz var. Bunu çocuklarımız için istiyoruz. Çocukların oynayacağı, spor yapacağı alanlarımız bulunmuyor. Bu yüzden tesisin yanındaki boş arazinin yeşillendirip park yapılmasını talep ediyoruz. Bu parkı da kalıcı olarak Baltalimanı'na kazandırılmasını istiyoruz. Sosyal donatı alanı olarak tasarlanmasını bekliyoruz" çağrısında bulundu.

SARIYER POSTA GAZETESİ