Sarıyer Ferahevler Mahallesi’nde sokak ortasında oğluyla kavga ettiği esnada sinirlerine hakim olamayan Cevat Ç., eline aldığı sopayla küfürler ederek etrafa saldırdı. Olay yerine gelen ekipler saldırganı biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi.

BABA OĞUL SOKAK ORTASINDA BİRBİRİNE GİRDİ

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Cevat Ç. İsimli şahsı daha öncenden henüz bilinmeyen bir nedenle davalık olduğu oğlu Ufuk Ç. ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Cevat Ç., aracında bulunan sopayı eline alarak tehditler savurup etrafa saldırdı. Cevat Ç.'yi sakinleştirmek isteyen vatandaşlar başarılı olamayınca durumu polise bildirdi.

POLİS KORKUTMAK İÇİN SİLAH ÇEKTİ

Korkutmak için silah çeken polis, şahsı biber gazıyla etkisiz hale getirdi İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Cevat Ç.'yi sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Cevat Ç.'nin saldırgan tutumlarının sürdürmesi üzerine polis, şahsı korkutmak için silah çekti. Yanında bulunan polis ise bu sırada biber gazıyla Cevat Ç.'yi etkisiz hale getirdi. Polis ekipleri tarafından kontrol altına alınan Cevat Ç., polis aracına alınarak tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

OĞLU BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşanan olayın ardından saldırgan şahsın oğlu Ufuk Ç., polise ifade vererek şikayetçi olduğunu söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri, baba ve oğlunu Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğine teslim etti.