AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, mübarek Ramazan ayı kapsamında ilçe merkezinde iftar programı düzenledi. İftar yemeğine Sarıyerliler büyük ilgi gösterdi.

İftar yemeğine; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Paylaşmanın, huzurun ve bereketin ayı olan Ramazan, Sarıyer’de dolu dolu yaşanmaya devam ediyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyerlileri gönül sofrasında bir araya getirdi. İftar öncesi masaları tek tek gezen İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

“Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin”

İftar öncesi konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, “Boğaz’ın incisi, İstanbul’un en güzel ilçesi Sarıyer’in değerli insanları öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Sarıyer’in güzelliği işte bu tablo. Genciyle yaşlısıyla, dostuyla komşusuyla iftarımızı aynı sofrada açacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve inşallah İstanbul’un başkanı olacak olan Binali Yıldırım’ın sizlere selamları var. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin” ifadelerini kullandı.