AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp, Sarıyer Teşkilat Başkanı Sebahat Aydın, Sarıyer Ekonomi Birimi Başkanı Ravza Sanlav, Sarıyer Ar-Ge Birim Başkanı Seda Gül, Merkez Mahalle Başkanı Melahat Vonalıoğlu ve Maden Mahallesi Başkanı Nimet Erol Sarıyer Posta Gazetesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret ile İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nun Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“BASIN DEMOKRASİNİN TAŞIDIR”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp, “Basın, demokrasinin önemli temel taşlarından biridir. Ülkemizde yerel basın ulusal basın kadar önemlidir. Hatta yerel basın, ilkeli, objektif, doğru ve tarafsız haberler ve yaptıkları yorumlarla vatandaşlarımız tarafından daha çok önemsenmektedir. Bu vesile ile Sarıyer Posta Gazetesi’nin tüm 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduklarını memnuniyet belirtti.