TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer Spor Kulübü’nün Teknik Direktörü Ahmet Akcan, Sarıyer’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda, yapılan transferlerden altyapıya kadar birçok konu masaya yatırıldı.

Akcan: “Başarı için kenetlenmek lazım”

Kulüp binasında gerçekleşen toplantıya; Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Ali Büyükasar, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile basın mensupları katıldı. Kulübün Basın Sorumlusu Cengiz Tabak ise abisi İbrahim Tabak’ın kalp krizi geçirmesinden dolayı toplantıya katılamadı. Sarıyer Posta Gazetesi olarak Tabak ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

“Yerel basın camiamıza katkıda bulunuyor”

Toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür eden Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Ali Büyükasar, “Siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten dolayı çok memnunuz. Basınımız yıllardır Sarıyer camiasına olumlu yönde katkılarda bulunuyor. Maçlarımızı yakından takip ediyorsunuz. Yönetim Kurulu Başkanımız Saffet Akkoyun adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz bir üst lige çıkmak”

Teknik Direktör Ahmet Akcan ise, Sarıyerlilik vurgusu yaparak, “Sarıyer çok bir camia. Yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla, basınıyla ve halkıyla tek yumruk olmalı. Biz gerçekten çok büyük bir aileyiz. Mazimizdeki başarıları çok iyi biliyorum. Bizim de amacımız o başarıları yeniden yakalamak. Bu sene mutlak hedefimiz bir üst lige çıkmak. Ben de gerçek bir Sarıyerli olmak istiyorum. Bu şanlı armayı gururlar göğsümde taşımayı arzuluyorum” diye konuştu.

Toplantıya dair tüm detayları Sarıyer Posta’nın 135. sayısında okuyabilirsiniz.

SARIYER POSTA