Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçede hizmet veren muhtarlarla, düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltıya katılım oldukça yoğundu. Sarıyerlilerin daha huzurlu ve refah içinde yaşayabilmeleri için mahalle muhtarlarıyla koordineli çalıştıklarını belirten Genç, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Muhtarlarla bir araya geldiği kahvaltıda konuşma yapan Genç, zorluklara rağmen bir arada olunursa tüm engellerin kolaylıkla aşılabileceğine değindi. Kahvaltıya muhtarların yanı sıra CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, çevre ilçelerden gelen muhtarlar ve meclis üyeleri de katıldı.

“KADIN MUHTAR SAYIMIZ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Yapılan kahvaltının ardından ilk söz hakkı Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak’a verildi. Sarıuçak konuşmasında kadın muhtar sayısının fazla olması ile duydukları mutluluğu dile getirirken sözlerini şöyle tamamladı: “Aramıza yeni katılan muhtarlarımız var ve bunun yanı sıra biz kadın muhtar sayımızın çokluğu ile övünüyoruz, bu değerli çünkü. Bizler hepimiz biriz, beraberiz ve değerli başkanımız Şükrü Genç ile birlikte çok güzel işlere imza attık. Onunla birlikte yürümeye devam ediyoruz. Başkanımıza ve ekibine güvenimiz sonsuz.”

"YAPILAN İŞ KÜÇÜMSENMEMELİ"

İstanbul Muhtarlar Derneği Federasyon Başkanı Kadir Delibalta'da yaptığı konuşmada muhtarların önemine değinirken gerçekleşen işlerin kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizdi. Delibalta ayrıca konuşmasında şunları söyledi: “Sarıyer muhtarları gerçekten parti gözetmeksizin işlerini yapıyorlar. En büyük makamda en küçük makam da işini görevini severek ve layığıyla yapıyor. Ben Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ve değerli ekibini tebrik ediyorum.”

“38 MUHTARLIKLA DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Birbirimize samimi davranırsak yollarımız açık olur" diye başladığı konuşmasında şu ara başlıklara değindi: “Zorluklara rağmen bizler dayanışma içinde olursak engelleri birlikte kaldırmış oluruz. Muhtara verilen destek benim hizmet anlayışım. Başka türlü yürüyemeyiz. 38 muhtarlığımızın tümüyle dayanışma içerisindeyiz. Yaşamı paylaştığımız zaman hep birlikte mutlu olacağız. Bu kahvaltıda sizlerle bir araya gelmek çok değerli. Bu birlikteliğin, buluşmaların devam etmesi lazım. Böyle olunca da halkın çıkarları için çalışmış oluyoruz.”

SARIYER POSTA