Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bünyesinde yenilikler yapmaya devam ediyor. Güncellemeleri kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanan uygulama, Android ile İOS kullanıcıları için 3 yeni özellik daha ekleyecek.

WhatsApp, hazırladığı bir blog yazısı ile kullanıma sunacağı yeni özellikleri açıkladı. Uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak ve uygulama içi sorunların daha hızlı çözümü kapsamında yeni özellikle hayata geçiyor. Detaylar haberimizde...

Kare kod ile arkadaş ekleme

WhatsApp kullanıcıları artık QR kod ile rehbere yeni kişi ekleyebilecek. Bu özellik sayesinde QR kodlar, kullanıcıların telefon numaralarının kaydedilme ihtiyacını ortadan kaldıracak.

Konferans özelliğinde iyileştirme

Corona virüs salgını nedeniyle son dönemde en çok kullanılan özelliklerin başında gelen konferans özelliği geliyor. Bu uygulama değişime giden WhatsApp, 8 kişinin aynı anda video konferans yapabilmesinin önünü açtı.

Hareketli çıkartmalar

WhatsApp’ın açıklamalarına göre, bu özellik artık hazır ve aktif edileceği günü bekliyor. Bir sohbet esnasında kullanıcı karşısındakine hareketli çıkartmalar gönderebilecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ