WhatsApp, kullanıcılar tarafından çok konuşulacak bir karar için hazırlıklara başladı. Son sızan bilgilere göre, WhatsApp üzerinden atılan mesaj ve fotoğraflar süreli olarak gönderebilecek. Detaylar haberimizde...

Milyonlarca aktif kullanıcısı olan WhatsApp yeni özelliğiyle kullanıcıların ilgisini çekecek. Yaptığı güncellemelerle sık sık gündeme gelen mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın son özelliği çok konuşulacak cinsten. Sürekli güncellenen uygulama yeni özellikleriyle insanların ilgisini çekmeyi başarıyor. Milyonların kullandığı mesajlaşma uygulamasının yeni bir bomba özelliği ortaya çıktı.

Süreli mesaj ve fotoğraf dönemi başlıyor

WhatsApp, görsel medyaları karşı tarafa yollayan kullanıcıların bu görüntüleri sonradan yok edebilmesini sağlayacak. Yani süreli mesaj yollama dönemi başlıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi bir fotoğraf, video veya GIF seçer seçmez hemen sol tarafta yer alan simgeye tıklayarak süreli bir şekilde gönderilmesini sağlayabileceksiniz. Ancak bu sürenin ne kadar uzunlukta olacağı henüz bilinmiyor. Ancak sızan bilgilere göre kullanıcıların o kişiyle sohbeti tamamlamasıyla gönderilen içerikler (fotoğraflar) kaybolacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ