Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma programlarından biri olan WhatsApp’tan milyonları ilgilendiren yeni bir hamle geldi. Açıklanan yeni özellik iPhone kullanıcılarının bildirim menüsünden kendilerine gönderilen sesli mesajları dinleyebilmesini sağlıyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına daha fazla esneklik ve kolaylık sağlamak için iOSbeta sürümünde yeni bir özelliği test etmeye başladı. Detaylar haberimizde...

İşte yeni özellikler

WhatsApp, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. WhatsApp'ın şimdilik iOS sürümü için geliştirdiği yaklaşık ve iki ay önce ortaya çıkan yeni bir özellik, beta kullanıcılarına sunulmaya başlamış durumda. Şuanlık sadece iOS sürümü için geliştirilen bu özellik, kullanıcıların bildirim menüsünden kendilerine gönderilen sesli mesajları dinleyebilmesini sağlıyor. Ayrıca özellik, sesli mesajlarda olduğu gibi gönderilen ses dosyalarını da bildirim kartı üzerinden oynatabiliyor. Kullanıcılar sesli mesajları veya ses dosyalarını, uygulamayı açmak zorunda kalmadan dinleyebilecekler.

SARIYER POSTA