WhatsApp’ın yaptığı yeni güncelleme ile birlikte farklı mesajlaşma uygulamaları gündeme geldi. Güncelleme sonrası BİP uygulaması en çok tercih edilenlerden oldu. Peki BİP nasıl kullanılır? Detaylar haberimizde...

Tüm Türkiye WhatsApp alternatifi uygulamalara yönelmeye başladı. Turkcell’in BİP uygulaması da WhatsApp'a alternatif uygulamaların biri olurken, akıllara 'BİP nedir, nasıl kullanılır, güvenli mi ücretli mi?' gibi sorular geldi.

Tüm operatörler tarafından kullanılabiliyor

BİP, Turkcell tarafından geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulamasıdır. iOS, Android kullanıcıları için geliştirilen BİP uygulaması, tüm operatörler tarafından kullanılabiliyor.“En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor.

Ücretsiz olarak indiriliyor

BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor. BİP uygulamasında çeviri özelliği de  bulunuyor. Özellik sayesinde kullanıcılar farklı dillerden birileriyle konuşurken anında çeviri yapabiliyorlar. BİP, App Store, Play Store ve AppGallery’de diğer mesajlaşma uygulamaları gibi ücretsiz olarak indirilebiliyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ