Sarıyer’in iç sahada maçlarını oynadığı Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda zemin yenileme çalışmaları başladı.

Sarıyer’in özellikle iç sahada oynadığı maçlarda istenilen performansın sahaya yansıtamamasının temel sebebi olarak gösterilen stat zemini bakıma alındı. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan lacivert beyazlı ekibin en çok şikayet ettiği konuların başında gelen stat zeminindeki yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kulüpten çalışmalarla ilgili açıklama geldi

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzün stadyum bakım onarım ekibi tarafından 21 Ekim Pazar günü bakımına başlanan Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nun zemini 1 Kasım Perşembe günü oynanacak olan Sarıyer - Çaykur Rizespor mücadelesine kadar tamamlanmış olacak” ifadelerine yer verildi.

Zemini, Sarıyer Posta gündeme getirmişti

Geçtiğimiz günlerde gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan Sarıyer Teknik Direktörü Serdar Bozkurt stat zemini ile ilgili şunları söylemişti: “İç sahada oynadığımız müsabakalarda sadece rakiple değil, aynı zamanda zeminle de mücadele ediyoruz. Teknik kapasitesi yüksek bir takım olduğumuz için zemin bizi zorluyor. Saha zemini ne kadar iyi olursa bizde o kadar iyi oynuyoruz. Çünkü pas yapabilen, ayağa oynayan, organize atak geliştiren bir takımız.”