Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir kampından dönem takımın ilk antrenmanını hep birlikte izledi.

Yeni sezon öncesi Nevşehir hazırlık kampına tamamlayarak evine dönen ve tesislerinde sezonun ilk maçına hazırlanmaya başlayan Beyaz Martılar, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Zekeriyaköy’de antremanı seyretmeye gelen Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve yönetim kurulu üyeleri antreman sonrasında futbolcular ve teknik yönetimle saha içinde kısa bir görüşme yaptı. Yeni sezon öncesi Başkan Akkoyun, başarılar dileyerek, güzel sonuçların alındığı sakatlıklardan uzak iyi bir sezon temennisinde bulundu.
KAPTAN KULBİLGE; “TEK HEDEF VAR, ODA ŞAMPİYONLUK”

Bu sezonun yeni transferlerden ve takım kaptanı kaleci Serdar Kulbilge, futbolcular adına konuşarak şunları söyledi. “Takımımızda güzel bir aile ortamı var. Nevşehir’de İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu sezon Sarıyer’in şampiyonluk hasretine son vereceğimize inanıyoruz.” dedi.
BAŞKAN MEHMET DENİZ’DEN SÜPRİZ ZİYARET

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Yüce Pir, yönetim kurulunu ziyaret ederek yeni sezon önce başarılar dilediler.
“DENİZ’DEN BAŞARI DİLEKLERİ”

Sarıyer Spor Kulübü balosuna işleri nedeniyle katılamadığını söyleyen Başkan Deniz, “İlçemizin en önemli değerlerinden olan takımımızın, ilk antrenmanına tesislerde izleyerek yeni sezon öncesi yönetim, teknik ekip ve futbolculara başarı diledik. Umuyoruz ki başarılı bir sezon yaşarak şampiyon oluruz.” dedi.
“BAŞKAN AKKOYUN’DAN TEŞEKKÜR”

Öte yandan CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’le birlikte antremanı seyretmeye gelen CHP Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Yüce Pir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, dile getiren Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun, “Uzun yıllara sonra ilk kez bir bayanı aramızda gördük. Şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.” dedi.