yenimahallespor

İstanbul U19 2. Ligi 16.Grup'ta mücadele eden Sarıyer Yenimahallespor'da yönetim takımlarını ligden çekmeye karar verdi. Bu kararın nedeni ne kötü sonuçlar ne parasızlık ne de federasyona tepki. Sarıyer ekibinin yönetimi bambaşka bir şeye kızıp ligde çekildi.

Ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet alan Sarıyer temsilcisinin son olarak Kulaksız Ok Spor ile oynadığı son maçta dördü Sarıyer ekibine olmak üzere yedi kırmızı kart çıkınca yeşil-kırmızılı yönetim isyan bayrağını çekti.

Sarıyer Yenimahalle Spor Genel Kaptanı Emre Yaldız 'Biz bu çocuklar futbolcu olsunlar diye uğraşıyoruz ancak son maçta yaşanılan olaylar bizi bir hayli üzdü. Daha önce de Hasip Dinçsoy maçında kavga oldu. Takımımız maalesef sporun gerçek ilkesinin dışına çıkmaya başlamıştı. Kulübümüzün adının kavgacı olarak bilinmesini istemiyoruz. Bir şekilde bunlara bir son vermek gerekiyordu, biz kararımızı verdik. Bizim yönetici olduğumuz yerde bu tarz olaylara müsaade edemeyiz. Yarın Federasyona ligden çekilme dilekçemizi vereceğiz. Bir kaç sporcunun yaptığının ilerleyen zamanlarda daha üzüntü verici sonuçlara yol açmaması için Yönetim Kurulu kararı ile takımızı ligden çektiğimizi kamuoyuna duyurmak isterim' dedi.