yeni 1

Süper Amatör 3. Grupta şampiyonluk yolunda mücadele eden Yenimahalle sezon bitimine 5 maç kala tüm engellemelere rağmen şampiyonluk yolunda tedbiri elden bırakmıyor. Kulübün Genel Kaptanı Emre Yaldız, çok zor bir ligde ve birçok saha dışı oyun ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek dert yandı.

Sarıyer Yenimahalle Spor Genel Kaptanı Ahmet Emre Yaldız açıklamasında,“Bizim ne zorluklarla bu ligde var olmaya çalıştığımızı kimse bilmez. Sarıyer’in küçük bir mahallesiyiz, belki ama Bölgesel Amatör Lige çıkma mücadelesi veriyoruz. Hakkımızda çıkan bu tür haberler kulübümüzü yıpratıyor. Biz şimdiye kadar hiç konuşmadık ve işimize baktık ancak konuşmak istersek bizim de söyleyecek çok şeyimiz var” dedi.

unnamed

Bu grupta şampiyon olmak istediklerini belirten Yaldız, “İlk önce play off sonrasında da Bölgesel Amatör Ligte (BAL) Yenimahalle olarak, Kulüp Başkanımız Arif  Odabaşı, teknik kadromuz, oyuncularımız ve taraftarlarımızla birlikte yapılan tüm engellemelere rağmen şampiyon olacağımıza inancımız tamdır” diyerek takımına güvendiğini söyledi.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU