Süper Amatör Lig 8. grupta üst sıraları hedefleyen iki takım arasında dün Sarıyer Çayırbaşı Stadında Ömerli Köyüsporu ağırlayan Yeniköy,  karşılaşma sonrası gülen taraf oldu.

YENİKÖY : 4 - ÖMERLİKÖYÜ : 2
Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Yeniköyspor karşısında etkili bir şekilde oyuna başlayan taraf konuk ekip Ömerli Köyüspor’du. Bu baskılı oyunu karşısında gol yollarında etkisiz kalan siyah beyazlı ekip karşısında, daha organize ataklar yapan Yeniköyspor’da 18 ve 39.dakikalarda kendisinin ve takımının iki golüne imzayı atan Uğur ilk yarının da skorunu belirlemiş oldu 2-0.

Penaltı oyunun kaderini belirledi.
Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 mağlup kapatan konuk ekip Ömerli Köyüspor ikinci yarıya hızlı başladı, karşılaşmanın 50.dakikasında Emek’in düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşunu Ali Can kullandı fakat bu vuruşta Yeniköy kalecisi Elyamin başarılı bir kurtarış yaparak topun filelere gitmesini engelledi. Bu vuruştan yararlanamayan Ömerli Köyüspor büyük bir fırsatı değerlendiremezken, ev sahibi Yeniköyspor ‘da rahat bir nefes aldı.

yeniköy 1Tempo hiç düşmedi
Çayırbaşı Stadında oynanan karşılaşmada tempo hiç düşmedi, Yeniköyspor kalecisi Elyamin’in kurtardığı penatlı vuruşunda sonra, yine atak bir futbol oynayan konuk ekip karşısında, 70.dakikada gelişen Yeniköy atağında bu kez Fatih attığı golle farkı iyice açtı 3-0.  Bu golle iyice rahatlayan Yeniköyspor karşısında 75.dakikada gelişen Ömerli Köyüspor atağında penaltı vuruşundan yararlanamayan Ali Çcan, daha zor bir pozisyonda çok akıllı bir vuruş yaparak topu, Yeniköyspor fileleri ile buluşturdu ve farkı ikiye indirdi 1-3.  Gelen bu golle umutlanan konuk ekibin umudunu iyice bitiren ilk iki golün sahibi Uğur oldu ve maçın 87.dakikada attığı kafa golü ile farkı yine açtı 4-1. Maçın bu skor’la biteceği düşüncesini ortadan kaldıran isim de son dakikada gelişen Ömerli Köyüspor atağında attığı golle Vardar oldu, Karşılaşmada başka gol olmayınca Yeniköyspor güçlü rakibini 4-2 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Ömerli Köyü spor ise yakaladığı gollük pozisyonları değerlendiremeyerek, 5 hafta sonra mağlubiyeti tatmış oldu.