10 yılı aşkın Sarıyer Spor Kulübü Başkanı olan Saffet Akkyon’nun yeni yönetim kurulu oluşturmak için yeniden yönetim listesini hazırladığı öğrenildi.

Yakın çevresine yeniden aday olduğunu belirten Başkan Akkoyun, cumartesi günü 2. kez kulüp tesislerinden yapılacak kongre saatini bekliyor. Geçtiğimiz dönem yönetimda yer alan birçok ismin yer aldığı listenin son hali merak konusu.

Sarıyer Spor Kulübü’nde geçmiş dönemde görev alan bir yönetici, “Öncelikle Sarıyer Spor Kulübü her türlü siyasi iradenin üzerinde bir değerdir ve hiçbir şekilde siyasete alet edilmemelidir! Başkan Saffet Akkoyun’un kesin bırakıyorum iradesi karşısında, bırakma, devam et madden, manen destek olalım ortak akıl dahilinde birlikte yönetelim söylemlerimize rağmen kulağını tıkaması, randevu istememize rağmen dönüş yapmaması son derece üzücüdür. Kulübün menfaatleri doğrultusunda yapıcı hiç bir şeyi kabul etmeyen Saffet Başkana muhalefet olmadan yönetim dışından da her türlü destek vermek yeni mottomuz olacaktır."

Yorum; Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Spor Kulübü Kongresi’nde başkan Akkoyun ek süre istemişti. Biz de yazmıştık. Hatta haberin ardından tepkiler hiç gecikmedi. Hatta, nerden çıktı bu haber diye de eleştiriler almıştım. Bir kez daha Sarıyer Posta haklı mı çıktı ?