Taksimspor’da top oynayan ardından 1967 - 1980 yılları arasında 15 yıl boyunca Sarıyer forması giyerek 4 kez gol kralı olan, Sarıyer’in en çok gol atan futbolcusu unvanını da taşıyan Hamamcıoğlu; yeni sezonda başarıya gidilecek yoldaki şifreleri söyleyerek, yönetim ve futbolculara mesaj verdi.  

Sarıyer’in efsane futbolcusu Garo Hamamcıoğlu, “2017-2018 futbol sezonu öncesi gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na özel açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, “Sarıyerle bütünleşmiş eski bir sporcuyum, ve şanlı kulübün formasını 13 sene zevk ve şeref duyarak taşıdım.  Aynı zamanda çok uzun bir süre takım kaptanlığını yaptım. Sarıyer benim için çok değerli bir okuldur. İnanıyorum ki takıma yeni dahil edilen oyuncularımızın da Teknik Direktör Bahri Kaya’nın önderliğinde ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in desteğiyle Sarıyer bu sezonda hedeflediği ve layık olduğu şampiyonluğa ulaşacaktır. Sarıyer sıralamalarda daha yukarıda olması gereken bir kulüp olmasına rağmen istediği yere daha önceki sezonlarda ulaşamadı. Esas olan altyapıdır, Kulübün bende sonra ki kaptanı olan Mahmut Kocabal’ın da alt yapıya gereken önemi verdiğini biliyorum. Umuyorum ki Sarıyer’in öz kaynaklarından da çıkan sporcular yakın bir sürede layık olduğu yere ulaşacaktır.
“EN ÖNEMLİSİ BİRLİK VE BERABERLİK”

Hamamcıoğlu, “Kulübün gelişmesi başarıyla endekslidir fakat esas olan takım içerisinde birlik ve beraberliktir. Camia bu birlik ve beraberliği sağlarsa zaman içinde seyirciler de kulüple bütünleşir oyuncular da istenilen düzeye gelir. Bir takım olabilmek için başta antrenöre destek verilmelidir. Türkiye de ne yazık ki antrenörlere verilen destek çok az.  Bahri Koca çok iyi bir teknik direktör olduğu kanısındayım. Yeterli destek verildiği zaman takım çok daha iyi yerlere gelecektir.” dedi.
“TAKIM TARAFTARLA BÜTÜNLÜK SAĞLAYINCA BAŞARI GELİR”

2017-2018 sezonu öncesi mesajını şu sözlerle tamamlayan Hamamcıoğlu, “İnanıyorum ki Sarıyer bu sene yeni gelen oyuncularla, kulübün başarısıyla, kulüp başkanıyla, seyirciyle bütünlük sağladığı vakit Sarıyer’in en iyi yerlere ulaşacağından şüphem yok.” dedi.