TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak, sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre Misli. com 2. Lig ekiplerinden Sarıyer Spor Kulübü'ne ulusal lisans verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2020-2021 sezonu kulüp lisans süreci sona erdi. En üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve Misli.com 2. Lig'deki kulüplerin başvuruları incelendi ve nihai karar verildi.

İŞTE LİSANS ALAN KULÜPLER

İncelemeler neticesinde kurul; Süper Lig'den Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gaziantep FK, Hes Kablo Kayserispor, Kasımpaşa, MKE Ankaragücü ve Yukatel Denizlispor; TFF 1. Lig'den Akhisarspor, Altay, Balıkesirspor, Beypiliç Boluspor, Bursaspor, Menemenspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Adanaspor, Ümraniyespor, Fatih Karagümrük, Giresunspor, Hatayspor ve Tuzlaspor'a, Misli.com 2. Lig'den Sarıyer, Ankara Demirspor, Başkent Akademi, Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe, Afjet Afyonspor, Vanspor FK ve 1922 Konyaspor, Amed Sportif Faaliyetler, Bayburt Özel İdare, Bodrumspor, Çorum FK, Ergene Velimeşespor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, GMG Kastamonuspor, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Kırşehir Belediyespor, Pendikspor, Sakaryaspor, Sivas Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu, Uşakspor ve Zonguldak Kömürspor'a ulusal lisans verdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ