Sarıyer Spor Kulübü Yöneticileri Selçuk Kavaloğlu, Disiplin Kurulu Üyesi Bayram Hayri Tansık, Kulüp Müdürü Şeref Ayer, Sarıyer Spor Kulübü Üyesi Arif Odabaşı ve yeni transferler Mert Kula ile Samet Katanalp, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i makamında ziyaret etti.

Devre arası transfer döneminde Hakkı İsmet Şimşek’i, Mert Kula’yı ve Samet Katanalp’i kadrosuna katan Sarıyer’de, kulüp yöneticileri ve futbolcular özellikle genç savunma oyuncusu Mert Kula’nın kadroya dahil edilmesindeki katkılarından dolayı Başkan Şükrü Genç’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kavaloğlu’ndan Başkan Genç’e teşekkür

Sarıyer Spor Kulübü adına desteklerinden dolayı Başkan Genç’e teşekkür eden Kavaloğlu, “Özellikle devre arası transfer döneminde yönetimimize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum. Kulübümüz siyaset üstüdür. Buradan farklı anlamlar çıkarmamak gerekiyor. Bizim için en önemli şey Sarıyer’dir” dedi.

“Sarıyer Avrupa’da söz sahibi olabilir”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç, Sarıyer’in Avrupa futbolunda önemli yerlere gelebileceğini ifade ederek şunları söyledi: “Kim ne derse desin Sarıyer başarılı olduğu yıllarda alt yapısıyla birlikte kendini geliştirseydi şuan Avrupa’nın en önemli kulüpleri arasında yer alabilirdi. Geçmişte sağlanan ve şuan seferber ettiğimiz imkanlar doğru kullanılırsa ülke futbolunda söz sahibi olacağımızdan şüphem yok. Benim için semt takımları daha önemli. Bunların başında da Sarıyer geliyor. Galatasaray’ı yakından takip eden biri olarak söylüyorum, Sarıyer ile yaşadığımız başarılardan aldığım hazzı başka hiçbir kulüpte alamam. Çünkü ben Sarıyerliyim. Bu kapsamda elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Tüm çabamız ilçemiz ve kulübümüz için. Yapılan transferlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum.”