Hobi olarak buz pateni yapan Naz Arıcı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in desteğiyle gittiği Kanada’dan altın madalya ile döndü.

ŞÜKRÜ GENÇ DESTEK VERDİ

naz-arici5Yetişkinler artistik buz patenine başlayan Naz Arıcı, Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması’nda şampiyon olarak altın madalya kazanmıştı. Federasyon’dan destek alamayan Milli Sporcu, sponsor arıyordu. Aradığı sponsoru Sarıyer’de buldu ve şampiyon oldu! Asıl mesleği elektronik mühendisi olan  buz patenci Naz Arıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun girişimi ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in desteğiyle gittiği Kanada’dan altın madalyayla döndü.

KILIÇDAROĞLU VE GENÇ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Naz Arıcı, yarışmalara katılmak için sponsor ararken, kendisine destek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç sayesinde bu başarıyı elde ettiğini kaydetti. Arıcı, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beni ve antrenörümü arayarak geçmiş başarılarımızdan dolayı bizi tebrik etti. Ayrıca İstanbul Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç’le bağlantı kurup beni ve antrenörümü Kanada’ya göndereceğini söyledi. Beni İstanbul’a yerleştirip kamp yapmamı sağladı. Sarıyer Belediyesi’nin sponsorluğunda ata sporu buz pateni olan Kanada’da Türkiye’yi birinciliğe taşıdık. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç bizden desteğini esirgemedi. Altın madalya aldıktan sonra hepsi beni ve antrenörümü arayıp kutladı. Spor hayatımdaki en duygulu başarı bu oldu.”diye konuştu.