1Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alırken sarı-kırmızılı takım yerine Sarıyer’i tercih eden Yalovaspor'un genç yeteneği 18 yaşındaki Mustafa Oruçli, sözleşmesini imzalayarak lacivert-beyazlı formayı giydi.

Yalovaspor'da yetişen Mustafa Oriçli dün Sarıyer Spor Kulübü tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ve yönetim kurulu üyeleri Oğuzkan Yüksel, Hüseyin Kızıltuğ ve Gökan Zeybek’le görüştü ve hazırlanan sözleşmeye imza attı. Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nun da bulunduğu imza töreninde Başkan Saffet Akkoyun, genç futbolcuya başarılar diledi.

Fantom Ahmet lakaplı Sarıyerli eski futbolcu Ahmet Yılmaz'a benzetilen Mustafa Oriçli futbola 2008 yılında Yalovaspor altyapısında başlayan Mustafa Oruçli, 4 sezondur yeşil kırmızılı formayı giyiyordu. Geçtiğimiz sezon Yalova Süper Amatör Küme'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen takımında en iyilerinden biri olan 18 yaşındaki futbolcu, Galatasaray ve Tavşanlı Linyitspor'un yakın takibinde bulunuyordu. Ancak elini çabuk tutan Sarıyer, genç yetenek ile anlaşma sağladı. Mustafa Oriçli sahada sol bek oynuyor.2

3