UEFA eski Asbaşkanı Şenes Erzik, Gazeteci Serhan Asker, tarafından kaleme alınan Efsane Değil İnsanım adlı kitabın imza ve söyleşi gününe katıldı.

Program, Sarıyer Belediyesi'nin ana hizmet binasında yer alan Down Event Cafe'de gerçekleştirildi. Burada konuşan Erzik, spor ile eğitimin iç içe olduğuna vurgu yaptı. Sporculara yönelik tavsiyelerde bulunan Erzik, sporun kitapsız olamayacağını vurguladı. Söyleşiyi takip eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de konuşmasında Erzik ile Rumeli Hisar Spor Kulübü'nde ayrı zamanlarda forma giydiğini anımsattı.

"SPORCULAR YETERİNCE KİTAP OKUMUYOR"


Genç'ten Erzik'e sürpriz bir teklif de geldi. Sarıer Belediye Spor'un danışmanlığını yapması için Erzik'e teklifte bulunan Genç, olumlu yanıt aldı. Genç, "Kendisi Türk sporunu dünyada temsil ediyor. Sarıyer'de de futbola ilgi duyan gençler çoğunlukta. Tecrübelerden faydalanmak isteriz" ifadelerini kullandı. Kitabını imzalayan Serhan Asker ise sporcuların kitap okumalarında eksiklik bulunduğunu belirtti.
Şenes Erzik, UEFA, Serhan Asker, Efsane Değil İnsanım, imza, Down Event, Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi, teklif, kitap, Sarıyer Posta