AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Sarıyer İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu ve Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Altay Unan'ın yoğun girişimleri ile lisans başvuru işlemleri Sarıyer’de yapılacak.

Sarıyer'in gençlik potansiyelini göz önünde bulundurarak, ilçeyi sporun merkezi yapmak için çalışmalar aralıksız sürdürüyor.

ARTIK KAYITLAR SARIYER'DE YAPILACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, şu ifadeleri kullandı: " Sarıyer’deki 77 spor kulübünün 31 bin 313 lisanslı sporcusu bugüne kadar Taksim, Kasımpaşa ya da Üsküdar’a gitmek zorunda kalıyordu. Şimdi tüm işlemleri vakit kaybetmeden, yorulmadan Sarıyer’de yapabilecek. Sicil Lisanslarla ilgili bu çalışmamızın tüm spor kulüplerimize, sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

AK Parti İlçe Başkanlığı olarak sporun ve sporcunun, kulüplerimizin, gençliğin hizmetinde olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bundan sonra da spor kulüplerimizin ve Sarıyer halkımızın sağlık, huzur ve esenlik içerisinde spor yapabilmeleri için tüm varlığımızla hizmet etmeye devam edeceğiz."

SARIYER POSTA GAZETESİ