Sarıyer’in yetiştiği ve gelecek vaat eden Kadem Burak Yaşar, süper ligin flaş ekiplerinden Kasımpaşaspor’a transfer oldu.


Geçtiğimiz yıllara da Süper lige birçok oyuncu veren Sarıyer, bu alışkanlığını Kaleci kadem Burak Yaşar ile yeniden tazeledi.

Genç oyuncunun Kasımpaşa’a transfer olmasının ardından gazetemize açıklama yapan Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Koçoğlu, “Altyapıdan yetiştirdiğimiz genç kalecimiz Kadem Burak Yaşar, Kasımpaşa Spor’a transfer olmuştur. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz” dedi.

ÇALIMBAY’DAN SARIYER’ JEST

Kasımpaşa, Kaleci Kadem Burak Yaşar'ı yaklaşık 250 bin TL’ye kadrosuna kattı. Gerçekleşen transferin ardından Kasımpaşa altyapısından yetiştirme opsiyonları ile Sağ bek Sefa ve kaleci Doğukan Sarıyer’e transfer oldular. Öte yandan PTT liginden  takımın kadrosuna katmak istediği ve gelecek vaat eden genç oyuncu  stoper Mert Kula’yı 1 yıllığına Sarıyer’e kiralanmasına sıcak bakan Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu transferde önemli rol oynadı.

Levent PEHLİVANOĞLU