Sarıyer Spor Kulübü yöneticileri yeni transferle birlikte Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni transferlerin Şükrü Genç’e tanıtıldığı ziyarette, başarı için birlik beraberlik gerektiği vurgusu yapıldı.

2017-2018 spor sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Sarıyer Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları Başkan Saffet Akkoyun liderliğinde yeni binasına taşınan Sarıyer Belediyesi’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü heyetini makamında ağırlarken, yeni transferler başkan Şükrü Genç’e tanıştırıldı.
“BAŞARILI OLMAK İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Sarıyer Spor Kulübü’nün bir marka olduğunu unutmamalıyız. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim, ilk önce Sarıyer Spor Kulübü’nü soruyorlar. Balkan Kupası’nı alan bir kulüpten bahsediyoruz. Fakat Sarıyer olması gerekenin çok gerisinde bulunuyor. Oysa başarılı olacak potansiyeli var. Başarılı olmak için birlikte hareket etmeyi ve öncelikle arkadaş olmayı sağlamalıyız. Futbolcuların bireysel yetenekleri çok önemli; ancak her şeyden önemlisi takım olabilmektir. Bu bağlamda yeni sezon öncesi başarılar diliyorum. Elimizden geldiği kadar yanınızda olmaya çalışacağız.”
“DÜZGÜN KARAKTERLİ FUTBOLCULAR SEÇTİK”

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, “Mutlaka bir başarı göstereceğiz bundan kimse endişe duymasın. Sezona iyi hazırlanıyoruz. Kadromuzu büyük ölçüde koruyarak yeni takviyeler gerçekleştirdik. Nevşehir kampında çok çalışacağız. Oyuncu seçimi yaparken futbolcuların oyunculuğundan ziyade, karakterine dikkat ettik. Transfer ettiğimiz oyunculardan kaptanımız kaleci Serdar Kulbilge, Ali Zorlu, Kerem Çalışkan, Kubilay Anteplioğlu, Günay Şakar, Kıvanç Karakaş, Halim Harlak ve Serkan Balcı karakterli oyuncular. Teknik heyet ve futbolcular olarak Sarıyer camiasına layık bir şekilde hizmet edeceğiz. Başarılı bir sezon geçirmek adına tüm bilgi ve birikimimizi kullanacağız.” şeklinde konuştu.

“YAŞIM FUTBOL OYNAMAYA ÇOK MÜSAİT”

Teknik Direktör Bahri Kaya’nın ardından söz alan Sarıyer’in yeni transferlerinden kaleci Serdar Kulbilge , “Sarıyer’de güzel bir aile ortamı var. Sezon içinde inişlerimiz çıkışlarımız tabi olacaktır. Fakat birlik ve beraberlik içinde olursak başarılı olacağımıza inanıyorum.  Benim yaşımdan söz edenler olacaktır. ‘Yaşlı kaleci’ diye… Yaşım futbol oynamaya çok müsait. Bunu ispatladığımı düşünüyorum.  Sarıyer Spor Kulübü bir markadır. İnşallah sezon sonunda şampiyonlukla bunu taçlandırırız.” diye konuştu.
SEZON ÖNCESİ TEKNE GEZİSİ YAPILACAK

Ziyaret sırasında Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun tarafından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e kahve takımı hediye edildi. Sezon öncesi futbolculara moral aşılamak için Şükrü Genç’in de katılımıyla Nevşehir kampı sonrası tekneyle boğaz gezisi yapılması kararı alındı.