Sarıyer’in play off turundaki rakibi Kastamonu 1966’da futbolcular kazan kaldırdı. Kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını belirten futbolcular, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’u ikinci sırada tamamlayan ve play off’ta Sarıyer’e rakip olan Kastamonu 1966’da kritik müsabaka öncesi işler iyi gitmiyor. Futbolcular yaptıkları açıklamada, söz verilen primlerin ödenmediği takdirde maça çıkmayacaklarını belirtti.

İşte o açıklama:

“34 maçta 74 puan ile ligi 2. sırada bitirdik. Sezon başından bu yana hala peşinatın bir bölümünü, maç başlarını ve primlerini alamamış bulunmaktayız. Parayı bir gün bile sorun etmeden bugüne kadar geldik. Fakat şu bilinmelidir ki iyi niyetimiz suistimal edilmiştir. Verilen hiçbir söz yerine getirilmemiştir. En son verilen  ‘bütün primleriniz ödenecek’ sözü de bugün itibariyle gerçekleşmemiştir. Bu nedenle primlerimiz ödenene kadar maça gitmeme kararı alınmıştır.

Saygılarımız ile Kastamonu 1966 Spor futbolcuları”

Sarıyer, play off’un ilk maçında Kastamonu 1966’yı 9 Mayıs Perşembe günü saat 16.30’da Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda ağırlayacak.