Sarıyer Spor Kulübü’nün de aralarında bulunduğu TFF 2. Lig’de mücadele eden toplam 36 takımın toplam piyasa değeri belli oldu. Peki Sarıyer’in değeri ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Birbirinden değerli camiaların yer aldığı TFF 2. Lig’de yapılan bir araştırma en değerli kulüpleri ortaya çıkardı. Peki Sarıyer kaçıncı sırada?

En değerli kulüp Samsunspor

Yapılan araştırmada Samsunspor’un 31 kişilik takım kadrosunun değeri 3,73 milyon Euro olarak gösterilirken, bu değer TFF 2. Lig’de bulunan diğer 35 takımın üstünde yer aldı. Samsunspor kendi grubundaki en yakın rakibi Manisa Futbol Kulübü’ne 2 milyon Euro'dan fazla fark atarken, Kırmızı Grup’ta yer alan Bandırmaspor'a da 1,5 milyon Euro'dan fazla fark attı.

Sarıyer’in piyasa değeri belli oldu

TFF 2. Lig’de en köklü camiları arasında yer alan Sarıyer’in piyasa değeri 1,15 milyon Euro olurken, 1922 Konyaspor 1,5 milyon Euro, Amed Spor, 1,3 milyon Euro, İnegölspor 1,3 milyon Euro, Kırklarelispor 1,10 milyon Euro, Tarsus İdman Yurdu 1,03 milyon Euro, Sancaktepe 1 milyon Euro, Hekimoğlu Trabzon, Pendikspor, Afjet Afyonspor, Gümüşhanespor, Şanlıurfaspor, BAK Spor, Zonguldak Kömürspor, Yeni Çorumspor ve Hacettepe'nin toplam piyasa değerleri ise 1 milyon Euro'nun altında.

SARIYER POSTA