Play Off yolunda Son haftalarda aldığı başarılı galibiyetlerle taraftarının yüzünü güldüren Sarıyer, kendi evinde Altay’ı 3 – 2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

CEMRER ATAMACA SARIYER’İ YİNE UÇURDU


Saha ve seyirci desteğini arkasına alan Sarıyer, Altay karşısında maçın ilk dakikasında yediği erken golle şok olan Beyaz Martılar, vasat bir futbol oynamasına rağmen Sarıyer’in usta gol ayağı Cemre Atmaca hatrick yaparak yıldızlaştı. Ve galibiyetin mimarı oldu.

BAHRİ KAYA ÇILDIRDI


Maçın orta Sefa Demir vasat bir yönetim şekli gösterirken hatalı kararları ise çileden çıkardı. Maçın son dakikalarına doğru Sarıyer lehine verilmeyen penaltı eklenince tansiyon yükseldi. Bu karara büyük tepki gösteren Sarıyer teknik Direktörü Bahri Kaya, hakem tarafından saha dışına gönderildi. Teknik adam Kaya’ya saha dışına çıktığı sırda Sarıyer tribünlerinden büyük alkış aldı.

Hakemin bitiş düğdü ile futbol ve taraftarlar arasında büyük bir sevinç yaşandı. Sarıyer tribünleri “Büyük Altay” şeklinde yaptıkları tezarrühatlarla moral verdi.

BAŞKAN GENÇTEN TEBRİK


Uzun bir aradan sonra maçı seyretemek üzere stattaki yerini alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Altay karşısında alınan galibiyet sonrası Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Safffet Akkoyun ve diğer yöneticileri tebrik etti.

Sarıyer bu galibiyetle 49’a çıkarırken gelecek hafta Deplasmanda düşme potasında olan Tepecik ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU