TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 33. hafta geride kalırken, normal sezonda şampiyonluk şansı kalmayan Sarıyer’de hedef play off maçları. Peki Beyaz Martıyı hangi rakipler bekliyor? İşte detaylar...

Ligin 32. haftasında lider Keçiörengücü’nün galip gelmesiyle birlikte normal sezonda şampiyonluk ümidi kalmayan Sarıyer’de gözler play off’a çevrildi.

Sarıyer rakibini bekliyor

Ligde ikincilik şansı kalmayan Beyaz Martı, son hafta oynanacak maçların sonuçlarına göre play off’taki rakibi belli olacak. Samsunspor’un ve Sakaryaspor’un oynayacakları müsabakalarda galibiyet almaları halinde Sarıyer’in rakibi Kastamonu 1966 olacak. Rakiplerinden birinin puan kaybetmesi ve lacivert beyazlıların galip gelmesi halinde ise rakibi bu iki takımdan birisi olacak.

İşte rakipleriyle oynadığı maçlar

Sarıyer’in play off’taki muhtemel rakipleri ile bu sezon oynadıkları maçları sizler için analiz ettik. Lacivert beyazlılar muhtemel rakipleriyle oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Beyaz Martı, Kastamonu 1966’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu, sahasında berabere kaldı. Sakarya ile evinde berabere kaldı, deplasmanda 2-1 mağlup etti. Samsunspor ile içeride ve dışarıda 1-1 berabere kaldı.