TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekiminde Sarıyer’in rakibi belli oldu.

Kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta liderlik koltuğunda oturan Sarıyer, Süper Lig temsilcisi Çaykur Rizespor ile eşleşti. Lacivert beyazlı ekip Karadeniz temsilcisiyle evinde karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 30, 31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde oynanacak.

“Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz”

Törende konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, “Bu turda yine en alt ligden, en üst lige kadar tüm liglerimizden takımlar bulunuyor. Bunu çok önemsiyoruz. Çok güzel ve renkli bir yarış oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu olarak maddi ve manevi beklentilere karşılık vermek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. İlk üç tur biliyorsunuz İddaa'nın programına girdi. 30 müsabakanın canlı yayınlanması çok önemli. Bu sayı giderek artıyor. Ziraat Bankası ve Turkuvaz Medya Grubu'na bu güzel oyunu tüm Türkiye'ye yaydıkları için teşekkür ediyoruz. Yalnızca bir üzüntümüz ve acımız var. Turkuvaz Medya Grubu'nda görev yapan ve hayatını kaybeden kameraman kardeşimiz Ercan Akbıyık'ın mekanı cennet olsun. Turkuvaz Medya Grubu ve basınımızın başı sağolsun. Bu turun centilmence geçmesi en büyük arzumuz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.