TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sarıyer Spor Kulübü, ligde geride kalan haftalarda aldığı sonuçlar ve sahada oynanan futbol ile hayal kırıklığı yarattı. Beyaz Martı, henüz sezonun ilk yarısı bitmemesine rağmen şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Taraftar ise soruyor 'Sarıyer'e bu sezon ne oldu?'

Geçtiğimiz yıl play off çeyrek final turunda Sakaryaspor’a elenerek bir üst lige çıkma hayallerini bu sezona bırakan Sarıyer, bu sezon da umduğunu bulamadı.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN UZAK KALDI

Şampiyonluk parolasıyla transfer çalışmalarını yürüten ve bu doğrultuda teknik ekibini oluşturan lacivert beyazlı ekip, geride kalan haftalarda özellikle sergilenen oyun nedeniyle taraftarlarından tepki aldı. Transfer döneminde kulüp tarihinin en pahalı kadrolarından birinin kurulduğu sezonda alınan başarısız sonuçlar, Beyaz Martı’yı şampiyonluk potasından uzaklaştırdı.

AZ GOL ATIYOR ÇOK YİYOR

Geçen yıl ligin en çok gol atan takımlarından biri olan Sarıyer, bu sezon gol yollarında oldukça etkisiz bir performans sergilerken, kalesini de gole kapatmakta zorlanıyor. Hücum hattında istenilen performansı sergileyemeyen tecrübeli oyuncu Yaser Yıldız’ın ve savunma bölgesinin tam olarak oturtulamaması Sarıyer’in düşük performansında önemli pay sahibi.

SARIYER POSTA