TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 5. haftasında lider Manisa Futbol Kulübü’ne konuk olacak olan Sarıyer, yeni Teknik Direktörü Şaban Yıldırım yönetimindeki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Ahmet Akcan ile yollarını ayıran Sarıyer, dün gece saatlerinde anlaşmaya vardığı ve bugün resmi sözleşme imzaladığı Şaban Yıldırım ile ilk antrenmanına çıktı. Lacivert beyazlı ekip, 29 Eylül Pazar günü saat 16.00’da oynayacağı Manisa maçının hazırlıklarına Zekeriyaköy tesislerinde yaptığı antrenman ile devam etti.

YILDIRIM OYUNCULAR İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Yeni hoca yönetimindeki ilk antrenmanını gerçekleştiren lacivert beyazlı ekipte, Teknik Direktör Şaban Yıldırım oyuncular ile yakından ilgilendi. Antrenman öncesi oyuncularla kısa bir toplantı yapan Yıldırım, deneyimli ve genç futbolculardan dinamik bir takım yaratmak istediğini takıma anlattı. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

SARIYER HOCASINA GÜVENİYOR

Antrenman öncesi Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Tabak ve İl Spor Müdürlüğü Temsilcisi İsmail Geçim, Teknik Direktör Şaban Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi ve çiçek takdim etti. Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimde yönetime giren başarılı yönetici Tabak, Yıldırım’a yönetim olarak güvendiklerini ve başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını ifade etti.

SARIYER POSTA