IMG_4665Sarıyer Spor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği balo, Şişli’deki Günay Restaurant’ta muhteşem bir geceyle gerçekleşti.


Sezona iddialı ve üst üste aldığı başarılarla başlayan Sarıyer, muhteşem bir balo düzenledi. Şişli’deki Günay Restaurant’ta gerçekleşen baloda; iş, sanat, siyaset ve spor camiasının tanıdık simalarını bir araya geldi. Ünlü sanatçı Hakan Altun ve Sarıyer Spor Kulübü As Başkanı Ferhat Göçer’in sahne aldığı baloya katılanlar, unutulmaz bir gece yaşarken,  gecenin sunuculuğunu Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu yaptı.

sarıyer spor kulübüGeceye, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya, CHP İstanbul Milletvekilli Adayı Cengiz Alp, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i temsilen Belediye Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Sevgi Atalay ve Semra Kartal, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Ali Düşmez, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Sarıyer Kulübü’nün eski yöneticileri, Sarıyerli muhtarlar ve çok sayıda Sarıyerli sporsever katıldı.

IMG_4595 IMG_4597 sarıyer spor kulübü

Haberin geniş detayı 88. sayımızda yer alacak..