Suriye rejim güçleri tarafından İdlib’de Türk askerine yapılan hava saldırısı tüm Türkiye'yi yasa boğarken, Sarıyer’den Mehmetçiğe anlamı bir destek geldi. Beyaz Martı antrenman öncesi takım halinde dev Türk Bayrağı ile fotoğraf çektirerek, Mehmetçiğe olan desteğini gösterdi.

Türkiye, Suriye’den gelen şehit haberleriyle sarsıldı. Dünyanın birçok ülkesinden saldırıya ilişkin kınama mesajları gelirken, Mehmetçiğe bir destekte TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Sarıyer’den geldi.

BEYAZ MARTI’DAN BAYRAKLI MESAJ

TFF 2. Lig’in 26. haftasında Sancaktepe’yi konuk edecek olan Sarıyer, maçın hazırlıklarını tesislerde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Lacivert beyazlı ekip, çalışma öncesi yönetici, teknik heyet ve futbolcular toplu halde dev Türk Bayrağı ile dev Türk Bayrağı ile poz verdi.

“BİZİM İÇİN ÖNCE VATAN”

Açıklama yapan Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Ali Büyükasar, “Sarıyer Spor Kulübü camiası olarak acımız çok büyük. Suriye’de kahramanca savaşan Mehmetçiğimize Allah'tan muvaffakiyetler dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şahadete yürüyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Bizim için önce vatan sonra vatan” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA