Kopyası IMG_0288

Deplasman Pendik ile karşılaşan Sarıyer 2-1 mağlup oldu. 40 dakikada Bünyamin’in attığı golle öne geçen Sarıyer, ikinci yarı 50 ve 52 dakikalarda arka arkaya yediği gollerle mağlup duruma düştü.  60. dakikada Hakan Soylu kırmızı kart gördü. Sarıyer 10 kişi kaldı. Maçta birçok gol pozisyonunu cömertçe harcamayı alışkanlık haline getiren, beyaz martılar alınan 2-1 mağlubiyetle,Kötü gidişata yine dur diyemedi.

Pendik, Sarıyer müsabakasının sonucunu Bahçeköy’de oynanan Sarıyer - Galatasaray Voleybol maçında öğrenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,  Levent Pehlivanoğlu’na bir tespitte bulunarak şunları söyledi. Sarıyer'in deplasmanda karşılaştığı Pendik takımının 800 Bin TL olduğunu, Sarıyer'in  ise oyuncu ve mali açıdan en az iki katı olduğunu belirtti. Genç,  “Bize şu oyuncu alınacak veya şu lazım dediler biz de gereğini yerine getirdik. Ve destek verdik, vermeye de devam ederiz. Ancak alınan neticeler tüm emekleri boşa çıkarması moral bozucu” dedi.

Boğazın Sultanları Aslan’a yem oldu.

Halk Bankası ve Çanakkale maçlarından puan çıkararak bir nebze de olsa nefes alan Boğazın Sultanları, Bahçeköy Orman Fakültesi Salonunda karşılaşan Sarıyer, Galatasaray’a 3 -0 Mağlup oldu.