Türkiye’nin en eğlenceli yarışlarından Formulaz, bu yıl da Sarıyer’de aksiyon ve eğlencenin sınırlarını zorlayacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek yarışlar, 17 Eylül Pazar günü saat 13.00’da başlayacak. Yarışta el emeği göz nuru tahta arabalar kapışacak. Büyük bir heyecana sahip olan yarışlarda en yaratıcı ve en hızlı olan kazanacak.

Sarıyer’de ilk kez geçen yıl düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgisini toplayan Formulaz yarışları bu yıl da aksiyon ve eğlenceye sahne olacak. Büyük bir heyecana sahip olan yarışlar 17 Eylül Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.
YARATICILIK VE EĞLENCE BİR ARADA

 Ferahevler Muhtar Caddesi’nde gerçekleşecek Formulaz; yaratıcılık ve eğlenceyi bir araya getirecek. Rize’de yapılan Formulaz’da şampiyon olanların katılacağı etkinlikte basın mensupları arasında da yarışma düzenlenecek. Yarışma için Sarıyer Merkez ve Hacıosman metro önünden otobüs seferleri düzenlenecek.
HIZLI OLAN KAZANSIN

Genç, yaşlı herkesi bir araya getiren, eğlencenin ve heyecanın dorukta olacağı yarışlara Rize’den ve İstanbul’dan gelen yarışmacılar kendi tasarladıkları tahta arabalarla katılacak. El emeği göz nuru tahta arabaların kapışacağı yarışta en farklı ve en hızlı olan kazanacak. Karadeniz yöresel yemek stantlarının da bulunacağı keyifli etkinliğe tüm Sarıyerliler katılabilecek.