Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 7. hafta erteleme maçında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne konuk olan Sarıyer Spor Kulübü, rakibini 3-1 mağlup ederek, 2. sıradaki yerini korudu. Lacivert beyazlı ekip 5 maç aradan sonra deplasmandaki ilk galibiyetini aldı.

15 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşmada corona virüs önlemleri kapsamında seyirci yer almazken, maçı az sayıda yönetici ve basın mensubu takip etti.

SARIYER 2. SIRADAKİ YERİNİ KORUDU

Kulüpten alacakları olduğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran futbolcular ile yollarını ayırdıktan sonra kadro kurmakta zorlanan Sancaktepe FK karşısına mutlak 3 puan hedefiyle çıkan Sarıyer, ilk yarıda vasat bir görüntü sergiledi. Maçın ikinci yarısına 2 oyuncu değişikliği ile başlayan lacivert beyazlı ekip oyunun kontrolünü ele aldı. Rakip kalede tehlikeler yaratan Beyaz Martı, 50. dakikada Mahmut Bilir, 60 ve 79. dakikada Bertul Kocabaş'ın attığı gollerle 3-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 85. dakikada Mehmet Dingil'in attığı golle farkı 2'ye indirse de kalan sürede başka gol olmayınca Sarıyer maçı 3-1 kazandı. Bu sonucun ardından Beyaz Martı puanını 34'e yükseltirken, 2. sıradaki yerini korudu. Sancaktepe ise 21 puanla 9. sırada ye aldı.

SARIYER POSTA GAZETESİ