Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Ali Büyükasar, bugün karşılaşacakları Manisa Futbol Kulübü’nün Ceo’su Levent Devrim ve Kulüp Müdürü Alparslan Kaya’yı kamp yaptıkları otelde ziyaret ederek, başarılar diledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 22. haftasında bugün saat 13.30’da Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Sarıyer ile Manisa’nın yöneticilerinden dostluk mesajı geldi.

BÜYÜKASAR’DAN ANLAMLI ZİYARET

Özellikle futbolda yöneticilerin yaptığı açıklamalar Türkiye’de taraftarları gerip, camiaları karşı karşıya getirirken, Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Ali Büyükasar herkese örnek olacak bir ziyaret gerçekleştirdi. Manisa Futbol Kulübü’nün kamp yaptığı otele giderek Ceo’su Levent Devrim ve Kulüp Müdürü Alparslan Kaya ile görüşen Büyükasar, oynayacakları maçın centilmenlik havasında geçmesi temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

“NAZİK DAVRANIŞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Futbol Kulübü Müdürü Alparslan Kaya, “Sarıyer kulübü ile oynayacağımız maç öncesinde kamp yaptığımız otelde ziyaretimize gelen Sarıyer Kulübü yöneticisi Ali Büyükasar’a nazik davranışı için teşekkür ederim” dedi. sivas bayanları için: http://www.sivaskizilirmak.com/

SARIYER POSTA