Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grubu, Sarıyer’deki spor tesislerine bakım-onarım yapılması konusunda girişimde bulundu. Bu kapsamda rapor hazırlayan Meclis Üyesi Altay Unan, tesislerdeki eksikliklerin giderilmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Altay Unan, Eylül ayı toplantısında yaptığı gündem dışı konuşmayla çalışmalarla ilgili son bilgileri paylaştı.

Unan’dan üyelere bilgilendirme

Ana gündem maddesine geçmeden önce söz alan AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Altay Unan, “Öncelikle balık avlanma sezonunun ve Muharrem Ayı’nın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sarıyer’deki spor tesisleri ile ilgili bilgi vermek için söz aldım. Türkiye Futbol Federasyonu, Sarıyer Belediyesi, İl ve İlçe Gençlik Spor Müdürlükleri ve TASKK işbirliğinde Sarıyer’deki spor tesisleri ile ilgili bir çalışma başlattık. Gerekli bakım-onarımların yapılması için de detaylı raporlar hazırlanıyor” dedi.

“Tesisler daha aktif kullanılacak”

Unan, “Öncelikle Bahçeköy’deki Orman Fakültesi Spor Salonu ve Çayırbaşı’ndaki saha ile ilgili raporlar hazırlandı. Gerekli bakım-onarım ve değişimi yapılacak. Ayrıca Zekeriyaköy’deki Orhan Keçeli sahasının daha aktif kullanılması için rüzgar panelleri, su ve ısı tesisatının yapılması İl ve İlçe Spor Müdürlükleri ile çalışma başlattık. Tabi bu tesise ulaşım biraz sıkıntılı olduğu için Sarıyer Belediyesi Spor Birimi ve Ulaştırma Servisi de bizi destekleyecek” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA