TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 26. haftasında konuk ettiği Sancaktepe Futbol Kulübü’nü ağırlayan Sarıyer, rakibine 5-0 mağlup olurken son 5 maçta 4. yenilgisini aldı. Karşılaşma sonunda taraftarlar teknik heyete ve futbolculara tepki gösterdi.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan müsabakaya her iki takım oyuncuları İdlib’de şehit olan Sancaktepeli Uzman Onbaşı Emre Baysal ve diğer Mehmetçikler anısına ‘Başın sağ olsun Türkiyem, Başın sağ olsun Sancaktepem’ yazılı pankart ile çıktılar.

BEYAZ MARTI TARAFTARLARINI ÜZDÜ

Müsabakanın henüz 3. dakikasında kalesinde gördüğü gol ile geriye düşen Sarıyer’e ikinci bir şok Hüsnü Başkurt’tan geldi. Tecrübeli oyuncu 41. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakırken, konuk ekip Sancaktepe ise 43. dakikada Alaattin Hamza Ok’un penaltıdan kaydettiği gol ile farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda da etkisiz oyununu sürdüren lacivert beyazlı ekip, 47’de Halil İbrahim Tuna, 60’da Alaattin Hamza Ok ve 78’de Can Erdem’in attığı gollerle sahadan 5-0 yenik ayrıldı. Bu sonucun ardından Sarıyer 36 puanla 9. sırada yer alırken, Sancaktepe ise haftayı 52 puanla 3. sırada tamamladı.

MAÇ SONUNDA İSTENMEYEN GERGİNLİK

Son yıllarda kendi sahasında 5-0 farklı yenilgi ile hezimete uğrayağan Beyaz Martılarda alınan farklı mağlubiyet taraftarları isyan ettirdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte teknik heyete ve futbolculara büyük tepki gösteren Sarıyerliler, kötü gidişattan dolayı üzüntülerini dile getirdiler. Karşılaşma sonuna Alim Harlak ile bazı taraftarların tartışması damgasını vururken,  genç oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı.

Sarıyer ligin 27. haftasında Zonguldak Kömürspor’a konuk olacak. Müsabaka 8 Mart Pazar günü oynanacak.

SARIYER POSTA