Sarıyer Korupark İstanbul’da düzenlenen baloya iş, sanat, siyaset ve spor camiasının tanıdık simalarını bir araya geldi. Ünlü sanatçı ve Sarıyer Spor Kulübü As Başkanı Ferhat Göçer’in sahne aldığı programda unutulmaz bir gece yaşandı.

SARIYER PROTOLÜ TAM KADRO KATILIM SAĞLADI

Baloya, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Sevgi Atalay, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Vedat Şahin, Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Burak Karagülle, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ve TASK Başkanı Ali Düşmez, Sarıyer Spor Kulübü eski Başkanları Tahir Sarıoğlu, İbrahim Bozan, İbrahim Balcı, Hayati Kaptanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Sarıyer Kulübü’nün eski yöneticileri, Sarıyerli muhtarlar ve çok sayıda Sarıyerli sporsever katıldı.
KOÇOĞLU: SARIYER’İ ESKİ GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ

Gecenin sunuculuğunu Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, şunları söyledi: “1940 yılında kurulmuş, o günden bu güne kadar kulübümüze maddi manevi hizmet etmiş tüm yöneticilerimize, sporcularımıza ve cefakar taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca, rahmete kavuşmuş tüm yöneticilerimizi saygı ile bir kez daha anıyoruz. Geleneksel hale gelmiş olan sezon açılış balomuzu bu yılda da siz değerli Sarıyer camiasıyla bir aradan olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl yaptığımız transferlerle güçlü bir kadro oluşturduk. İnşallah sezon sonu şampiyon olarak, Sarıyer’i hak ettiği eski günlere taşıyacağız.” diye konuştu.
BAŞKAN AKKOYUN’DAN TEŞEKKÜR

Ardından Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun konuşmasında, “Bu gece bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize Sarıyer Spor Kulübü adına teşekkür ederim. Gecemize büyük destek veren Korupark İstanbul restaurantın sahibi ve aynı zamanda kulüp yöneticimiz Ali Genç’e kulübümüzün As Başkanı Ferhat Göçer’e teşekkürlerimi bir borç biliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
SARIYER KAYMAKAMI BİLGİN “ HEPİMİZİN DESTEĞİYLE SARIYER ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK”

Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin yaptığı konuşmada, “ Yaklaşık 3 yıldır Sarıyer’de Kaymakamı olarak göreve yapıyorum. Bu sürede Sarıyer’in bütün etkinliklerine katılmaya çalışıyorum. Amacımız hepimizin desteğiyle takımımızı hak ettiği Süper Lige çıkarmaktır. Sarıyer ilçesinin adını tüm Türkiye’ye duyuran Sarıyer Spor Kulübü, Süper Lig’i fazlasıyla hak etmektedir.”dedi. Kaymakam Bilgin, “Taraftarları da sezon boyunca takımlarına destek olmaya ve her zaman olduğu gibi yine örnek bir taraftar olmaya davet etti.
ŞÜKRÜ GENÇ: SİSTEM KURARAK BAŞARIYI SÜREKLİ HALE GETİRMELİYİZ

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sarıyer Spor Kulübü’nün yıllardır başarıyla bulunduğu süper lige gelmesi için herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerekir. Öncelikle bunun olması için sistemi kurmak zorundayız. Bu nedenle de herkes bir çaba içinde. Sarıyer genç potansiyeli en fazla olan yerlerden biridir. Gençlerimizi spor kazandırırsak, hem kulübümüze büyük fayda sağlar, hem de gençlerimiz kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmiş olur. Hepinize sorumluluk aldığınız için teşekkür ederim. Hedefimiz şampiyonluk, başka bir şey de olamaz. Sarıyer’imize yeni sezon öncesi başarılar diliyorum.”dedi.
DÜŞMEZ: SARIYER BİZİM RÜYAMIZ

Geceye katılan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASK Başkanı Ali Düşmez’de konuşmasında “ Sarıyer’in sokaklarında büyüyen, Sarıyer’de futbol oynamış, yöneticilik yapmış ve en önemlisi de bir Sarıyer sevdalısı olarak, burada bulunmaktan çok mutluyum. Bizlerin görevi nerde olursak olalım Sarıyer’e en iyi şekilde hizmet etmektir. Sarıyer ilçenin sembolü ve ülkemizin en önemli takımlarındandır. Bu nedenle takımızın değerini ve büyüklüğünü bilelim ve destek olamaya devam edelim. Yeni sezonun şimdiden takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”diye söyledi.
SARIYER YÖNETİMİNDEN PROTOKOLE FORMA JESTİ

Konuşmaların ardından baloya katılan protokol üyelerine Sarıyer formaları hediye edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Sarıyer Spor Kulübü As Başkanı, ünlü sanatçı Ferhat Göçer, sahne alarak katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.
GBM ‘DEN FERHAT GÖÇER’E SARIYER KAŞKOLU

Sarıyer Spor Kulübü As Başkanı sanatçı Ferhat Göçer’in sahnede, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiği sırada, Grup Beyaz Martı yöneticisi Ömer Acun, Göçer’e, Sarıyer kaşkolu hediye etti.