TFF 2. Lig’in 4. haftasında Afjet Afyonspor’u konuk edecek olan Sarıyer, 1 günlük iznin ardından maçın hazırlıklarını akşam antrenmanı ile sürdürdü. Futbolcuların alınan mağlubiyet nedeniyle oldukça moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmazken, Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Tabak, antrenman sonrası tteknik heyet ile oyunculara baklava ikram etti ve hafta sonu oynanacak müsabakada başarılar diledi.

Ligin 3. haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na 2-0 mağlup olan TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer, sahasında oynayacağı Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarına Zekeriyaköy’deki antrenman tesislerinde devam etti.

SARIYER’İN TADI YOK

Lige galibiyetle başlayan ancak son iki haftada 5 puan kaybeden lacivert beyazlı ekipte futbolcular oldukça moralsiz. Açma ve germe hareketleriyle başlayan antrenman, düz koşu ile devam etti. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcular, top kapma çalışması gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan golcü oyuncu Yaser Yıldız ve takım kaptanı Adem Koçak antrenör eşliğinde düz koşu yaptı. Antrenman yapılan çift kale maç ile sona erdi. Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Tabak, antrenman sonrası teknik heyet ile oyunculara baklava ikram etti ve hafta sonu oynanacak müsabakada başarılar diledi.

Sarıyer, ligin 4. haftasında Afjet Afyonspor'u konuk edecek. Müsabaka 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

SARIYER POSTA